donderdag 29 november 2012

Thanks!

 
 
De veelvuldig positieve reacties van de afgelopen dagen winnen het van een aantal negatieve ervaringen en hebben mij in ieder geval stof tot nadenken en een andere kijk op het gebeuren gegeven.
 
Ik zal daarom mijn oud geplaatste berichten aanpassen en weer gaan terugzetten.
 
Groeten Hans
 
 

17 opmerkingen:

 1. Hans gewoon door gaan Wrhiters Block.
  Heb ik ook wel eens last van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is goed nieuws Hans, hou die gedachte vast. (Niet mokken lekker bloggen) en wat Hennie zei neem een stapje terug en kom van het voorjaar weer rustig terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hans,

  Zorg gewoon dat je de belangrijke dingen afschermt hoe vervelend het ook is en blijf je blog gewoon aanhouden , misschien wat minder vaak maar laat niet niet gek maar door de stekkenpezers dat zijn gewoon zielenpoten dit zelf niets kunnen uitvinden.

  Het ga je goed en ik hoor je nog wel.

  Groeten Marcel de Shakespeareman.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yeeeaaahhh baby THATS THE SPIRITTT !!!

  Goede bezig Hans, en laat die F...... een poepie ruiken !!!

  Groet Sander Kunst

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed nieuwa Hans!!!!!! Op mijn werk is het een hoogtepunt als ik ff op jouw blog kan kijken!!

  Groetjes
  Gerrit (tot dinsdag en wel cuppies meenemen he Hennie?)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Hans,

  Ben blij dat je het weer oppakt (althans dat hoop ik toch!. Na ruim 30 jaar vnl. statisch op karper te hebben gevist was ik de motivatie langzaam kwijt. De penvisserij heeft het vuurtje weer kunnen aanwakkeren en daarbij zijn jouw mooie verhalen eveneens een belangrijkere motivator. Hopelijk blijf je dan ook plezier in het bloggen hounden.

  grt. Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oef.... dat is echt een pak van mij hart. Ik ben pas sinds een jaartje aan het penvissen na een hengelpauze periode van dik 20 jaar. Enkele weken geleden was ik voor het eerst op dit prachtige blog aangeland en dat heeft me al veel leesplezier en bergen inspiratie bezorgd. Ik schrok me wezenloos toen de berichten ineens foetsie waren. Fijn dat ze in ere worden hersteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hans,

  Niets veranderlijker dan het weer, vrouwen of het azen van vissen dus altijd stof tot nadenken en bloggen. Top dat je door gaat! Hoef niet te zeggen dat ik je altijd met veel plezier gevolgd heb, maar ja, dat doe ik nu toch.

  Grtx,
  FER

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beste Hans,

  Je bent een echte genieter voor wat betreft het karpervissen, dat merk je gewoon aan alles.
  Dit blog met z'n mooie foto's is een afspiegeling van hoe jij het ervaart en beleeft en vaak zal het gevoel van delen met anderen het winnen van je wantrouwen in de medemens.
  Meestal pakt het redelijk uit, maar soms ook niet, maar laat je plezier niet leiden of laat staan bederven door een enkel incident.
  Het vissen zelf moet het meeste plezier opleveren, maar het onderhouden van een blog is gewoon een toegift, een kleine blik in je eigen keuken.
  Dus mijn raad aan je : Deel wat je delen wilt en wanneer, het is geen verplichting en hou het relaxed!
  Met vriendelijke groet,
  lolle

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed bezig,Hans!

  Eventjes tot rust komen... Komt allemaal wel weer goed ;-).

  Groet,
  Dale

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou Hans je heb het gelezen wat men er van denkt.
  Meer hoef ik niet te zeggen.
  Alleen dit.??????
  Gerrit (tot dinsdag en wel cuppies meenemen he Hennie?)
  :-))
  Dus Gerrit hou die Koeslag in de gaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ai, ik heb heel wat gemist zie ik, kijk ik keer op keer geen update..en nu einde blog. Ik schrok er van, ben ik tegenwoordig echt vliegvisser.. was ik in het verleden met name karpervisser. Afstand van gedaan ...ook wel negatieve ervaringen maar die zijn er in elke visserij Hans. Gelukkig zie ik nu dat je toch door gaat en gelukkig maar want ondanks ik zelf niet zo vaak meer karper lees ik deze site maar al te graag en gaf het afgelopen jaar toch de inspiratie om weer is met de pen op karper te gaan vissen. Succesvol, een beetje maar meestal niet. In al die jaren dat ik gestopt ben en vliegvis zijn de karperstekken toch wel verandert, of drukker geworden, of niet mee toegankelijk. Dan zeg ik tegen mezelf zie een goede keuze niet meer karpervissen en Hans als ik dan weer op deze blog kom .. juist, ga ik het toch weer even proberen. Ga zo door Hans, en sluit je af voor de negatieve kant. Tight lines.. en laat mij door genieten van jou schrijven waarvoor mijn dank! Patrick Siebeling

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Keep up the good work!! Laat je niet misleiden door anderen en doe je eigen ding.Laat het romantische karpervissen voortleven!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het is bijzonder om te merken hoeveel waardering de meeste lezers hebben voor de schrijvers van een blog,één daar van wil ik jullie niet onthouden.

  Beste Hans,

  Ongeveer een jaar geleden ben ik weer begonnen met vissen met een vaste hengel.
  Omdat het allemaal erg lang geleden was dat ik gevist had ging ik op het internet op zoek naar tips en trucs.
  Hierbij kwam ik Uw site/blog tegen.

  Uw verhalen over het penvissen lazen lekker weg en Uw enthousiasme en Uw wil om anderen iets te leren spatten ervan af.
  Uiteindelijk heb ik meerdere artikelen uitgeprint zodat ik ze inmiddels al heel vaak heb gelezen. Je zou me zelfs kunnen overhoren als een soort examen.
  Zo vaak heb ik ze gelezen.
  Dat heeft er in geresulteerd dat ik een tweetal verschillende penhengels en twee verschillende molens heb gekocht.
  Dankzij Uw tips, trucs en verhalen heb ik er een hele mooie hobby aan overgehouden.
  Inmiddels ben ik ook al twee keer naar de hengelsportbeurs geweest. Gisteren in de Jaarbeurshallen en vorig jaar nog in de Veemarkthallen in Utrecht.

  Het penvissen, waar ik voordat ik Uw blog tegenkwam, nooit van gehoord had, is zo ongelofelijk mooi, leuk en ontspannend dat zelfs mijn vrouw tegen me zegt dat ik er positief door verander. Volgens haar wordt ik daar wat rustiger van!!!!!!!!!!!! Dat is echt geen grapje hoor.

  Inmiddels lees ik ook graag de blog van Andries Jonker naast die van U.
  Gewoon omdat ik het heel mooi vind om te lezen hoe zeer U en Andries Uw best doen om anderen mee te laten genieten van deze mooie manier van het penvissen.
  Ik ben Uw beiden daar erg danbaar voor en ook dat is geen loze kreet maar meen ik echt uit de grond van mijn hart.

  We leven in een mooi land waar veel kan en waar maar weinig armoede is.
  Daarom schrok ik enorm toen ik tussen de regels meende te lezen dat U stopt met Uw blog vanwege anderen die U op de een of andere manier dwars zitten.
  Als ik het fout heb geïnterpreteerd dan bied ik direct mijn oprechte excuses aan maar dat is wat ik dacht te lezen.
  Wat er precies voorgevallen is weet ik natuurlijk niet maar ik baal hier in ieder geval enorm van. Ik kon wel janken, echt waar.

  Iedere dag kijk ik op het internet bij mijn favorieten en dan naar Uw blog in de hoop weer een nieuw verhaal of les te kunnen lezen.
  Nu leek dat voorbij en daar was ik kapot van. Ik vind het gigantisch balen dat U zich genoodzaakt voelt om te stoppen met bloggen omdat kennelijk een enkeling U dwars zit.
  Ik baalde zo erg dat ik een paar dagen geen computer meer heb aangeraakt.

  Een uurtje of twee geleden keek ik nog even op Uw blog en las dat meerdere penfans van U en van het penvissen mijn mening delen en U een hart onder de riem willen steken. Nog blijer werd ik van Uw opmerking dat U het bloggen toch niet helemaal op wilt geven.

  Wat een opluchting was dat want ik weet niet of U beseft hoeveel mensen met heel veel plezier en enthousiasme Uw verhalen lezen.
  Samen met ongetwijfeld vele anderen hoop ik uit de grond van mijn hart dat U dankzij Uw eigen passie het bloggen toch weer op wilt pakken en voort wilt zetten, misschien met een klein beetje aanmoediging dmv mails en berichten zoals het mijne.

  Wat U ook besluit te doen, ik wil U het aller, allerbeste toewensen en als er iet is wat ik voor U zou kunnen betekenen dan hoop ik daaraan te kunnen voldoen.

  Wat mij betreft bent U een echte ambassadeur voor het penvissen.

  Met heel veel groeten,

  William.M


  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nou,Hans......

  Dit moet toch wel heeeeeel erg goed doen! Ahum,de reactie van William raakt mij zelfs.

  Hij had het allemaal niet beter kunnen verwoorden!!!

  'Ambassadeur van het Penvissen'.... Daar sluit ik mij bij aan.

  Groet,
  Dale

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hans als je ooit eens les wil geven in het penvissen hou
  mag jij het mij uitleggen

  BeantwoordenVerwijderen