donderdag 31 mei 2012

Paaiende Karpers 2012 de video

Diep en diep onder de indruk ben ik nog steeds van het paaifeest van onze vrienden.Nooit heb ik er bij stil gestaan wat een paar dagen paaiende karpers filmen inhoud.Een enorme hoeveelheid beeldmateriaal wat tig keer bekeken moet worden en dat tot 1 geheel zien te breien.
Aangezien monteren voor mij ook de eerste keer is met een simpele editor van Youtube,ben ik heel  tevreden met het resultaat.

Veel kijk plezier!


Groeten Hans

7 opmerkingen:

 1. Schitterend Hans! Ik heb echt genoten van je beeldmateriaal. Karpers die paaien tussen dode brasem.. Het zijn ook niet de kleinste vissen trouwens...

  Netjes gedaan!!

  Groet,
  Dale

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou Hans, ik vind het een mooi filmpje geworden. Het kijken naar dit soort beelden, live of op film, is voor mij altijd een 'zen-momentje'.
  Op Carpfeeling had ik ook gezien inderdaad. Leuk stuk, je bent me voor met plaatsen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor dit mooie filmpje! Ik hoop het ook nog eens in het echie te zien. Vrees dat ik inmiddels weer een jaartje moet wachten....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoor Hans , ik heb er dit jaar geen zien paaien jammer net gemist toen ik met jetlag zat te gapen in de tuin denk ik ..
  het filmen gaat je goed ,ga zo door .

  gr Frank

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Hans,

  Dat is goed gelukt met de editor van Youtube. Heb het met veel plezier bekeken. Ook netjes gefilmd en ik weet hoeveel werk het is om de mooiste stukjes er tussenuit te halen :)

  Groet,

  Koen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag Hans mooi gedaan, ach eigenlijk ben je dat wel aan je stand verplicht met de mooie karpers die je vangt.
  Maar nogmaals geod gedaan.
  Groet Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat mag je vaker doen Hans.

  vrgr Klaasjan

  BeantwoordenVerwijderen